comments 30

TERVETULOA!

postaus1 Tuntuupa hassulta kirjoittaa tätä ensimmäistä postausta blogiimme. Ajatus perheen yhteisestä blogista syntyi joku aika sitten, kun huomasimme kaikki vähän kaipaavamme bloggausta. Etenkin ehkä minä, jolle kirjoittaminen ja kuvien ottaminen on tärkeä harrastus.

Tämä blogi kertoo elämästämme ja asioista jotka sitä koskettaa. Paiskomme molemmat Jukan kanssa kovasti töitä, joten työ on iso osa arkeamme. Samoin Luna, jonka kanssa puuhatessa menee lähes kaikki vapaa-aika. Jukka harrastaa Lunan kanssa agilitya ja näyttelyitä, minä taas keskityn sen rakastamiseen ja arjen askareisiin. Koira-juttuja onkin siis odotettavissa paljon. Lisää tietoa meistä löydät Info-sivulta.

Tapasimme Jukan kanssa virallisesti vuonna 2012, kun asuin New Yorkissa. Jukka oli tuolloin työmatkalla ja olin tekemässä heidän muotinäytöksestä juttua lehteen. Rakkaus ei suinkaan roihahtanut heti, vaan ihmettelin miksi Jukka lähetteli minulle outoja viestejä aina välillä aamuöisin. Viestin sisältöä voidaan avata blogissa joskus tarkemminkin, jos vain suinkin saan ne Jukan puhelimesta kaivettua… Ei mikään Romeo, sanoisin.

Seurustelun alettua muutettiin aika nopeasti yhteen ja ensimmäinen yhteinen koti olikin Kruununhaassa. Viime jouluna Jukka kosi ja helmikuussa karattiin vihille. Ensimmäinen vuosi avioliittoa ei ole ollut mitenkään erityisen helppoa, joten töitä tässä on joutunut molemmat paiskimaan myös parisuhteen eteen.

Tänä päivänä asumme puisessa paritalossa Vartiokylässä, jonka postinumero on 00950. Tästä myös blogin nimi, jonka kirjoittaminen tulee varmasti aiheuttamaan ihmisille vaikeuksia. Muistakaa korvata nollat O-kirjaimella, niin pääsette pitkälle! Viikot asustelen täällä Vartiokylässä Lunan kanssa kahdestaan, kun Jukka käy töissä Kuopiossa. Tämäkin on välillä melkosta tunteiden rumbaa, mutta välttämätöntä sellaista.

Näinpä minulla jää aikaa kirjoitella blogia, kun kökötän koneella kuitenkin kaikki illat… Jukka muuten luuli, että hän voi päivitellä blogia vain täällä yhteisessä kotona, koska eihän Kuopion postinumero ole 00950. Mua vähän hymyilytti tämä ajatus.. Nyt ollaan kuitenkin päästy siihen pisteeseen, että Jukka aikoo kirjotella myös tuolta tunnelmallisesta Kuopion kodista. Tiedossa erittäin voimakas Lapin murre!

Toivottavasti viihdytte täällä. Kommentoikaa ja jakakaa ajatuksia meidän kanssa. Lupaamme pyrkiä parhaamme mukaan vastaamaan kaikkiin kommentteihin, osaksi sen takia päädyimme myös tähän WordPressiin. Meitä voi myös halutessaan seurata Blogilistalla tai Bloglovinissa.

– Peppi

30 Comments

  • Ihanaa, kiitos!!! <3 Mä tässä parhaillaan yritän opettaa Jukkaa vastaamaan kommentteihin, joten hänen ensimmäistä postausta odotellessa… :D

   Tykkää

  • Jukka

   Kommenteihin vastailuki kestää multa tovin joten ensimmäistä postausta joutuu oottamhan hetken tai kaks.. (Peppi nauraa mulle selän takana)

   Tykkää

  • Mulla toi innokkuus menee niin mielialan ja elämän mukaan, joten keväällä jäi kun oli niin paljon kaikkea…Nytkin on paljon kaikkea, mutta ihan hirveä into blogata. Tajusin tuossa, että mulla on kamala ikävä lukijoita ja näitä kommentteja. Kiitos siis kauheasti että vaivauduit kommentoimaan. ❤️

   Tykkää

 1. Anna

  Aivan mahtavaa päästä lukemaan teidän kuulumisia! Peppiä olen seurannut sieltä kuuluisasta Maria-showsta asti, joten ihana päästä taas lukemaan sinua ja päästä kuulemaan teidän perheen kuulumisia, myös Jukan näkökulmasta. Iih! Terveisiä täältä Pohjois-Savosta!

  Tykkää

  • No täällä kans! :D Jukka on uhkaillut jo paljastuksilla yms. Sillä on tulossa jo vaikka kuinka monta postausta kuulemma… Onneksi se on niin hidas kirjottamaan ja etenkin ujo julkaisemaan mitään, joten toivon ettei tässä mitään hätää… :DD

   Tykkää

 2. Mmai

  Voi että, kuinka olenkaan kaivannut blogikirjoituksiasi Peppi! Olette todella viehättävän ja lämpimän oloinen pariskunta. Jään innolla odottelemaan postauksianne! :)

  Tykkää

  • Tuntuu kornilta vastata tähän, että mäkin olen kaivannut teitä! Todellisuus kuitenkin on se, että mulla on ollut ihan kamala ikävä tätä vuorovaikutusta joka bloggamisessa on. On tuntunut, että joku todella tärkeä ystävä on poistunut elämästä… Onkin siis ihanaa olla takasin ja nyt tuntuu todella luontevalta kirjottaa, kun on vähän edes saanut omaa elämäänsä järjestykseen. Kiitos aivan ihanasta kommentista Mmai, tuli hirveän hyvä mieli. <3

   Tykkää

 3. llaura

  IHANAA! Niin hassua, etten edes tunne sinua tai teitä ja aiheutatte silti näin suurta iloa mulle! Jesjes. :) Oot Peppi superkaunis tuossa kuvassa (ei sillä ettet yleensä olisi, mutta you get the point… :D)! Vielä kerran: ihanaa! <3<3

  Tykkää

 4. Anu

  Ihanaa! Juuri kun tää alkutalven synkkyys meinasi lannistaa, niin löysin tänne teidän blogiin! Sua on kaivattu Peppi!

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s