comments 2

PARIISISSA MIMMIN KANSSA!

Noniin! Nyt palataan sitten hetkeksi Pariisiin, jossa pääsin vierailemaan toista kertaa elämäni aikana. Lähdettiin Mimmin kanssa reissuun syyskuussa ja matkan syy oli On The Run Tour! Monet vanhat lukijat tietävät, että meikäläinen ihailee suuresti sekä Beyoncéa että Jay-Z:ta ja olenkin jo pitkään kuunnellut molempien musiikkia. Molemmat myös inspiroivat minua työjutuissa, kun ovat niin järjettömän määrätietoisia ja kunnianhimoisia.

Mimmin kanssa ollaan oltu vuonna 2006 Lontoossa katsomassa Jay-Z:n keikkaa, jossa nähtiin myös Beyoncé lavalla Crazy in loven aikana, mutta tätä ei vaan voinut mitenkään missata. Mimmi kertoo enemmän keikasta ja JÄLLEEN KERRAN erittäin haastavista aikatauluistamme täällä, joten minä voin keskittyä Pariisin fiilistelyyn. Totuus: Mun iPhonella ei hirveän hyviä kuvia tullut, vähän jopa kadehdin noita Mimmin kuvia… Toivon myös että meistä molemmat oppi tästä vihdoin jotain, emmekä enää koskaan lähde reissuun ”Toivottavasti ehditään”-aikataululla. JOOKO MIMMI?????

Noniin.. Nyt Luna läväyttikin lelun tähän läppärin päälle, koska haluaa leikkiä. Yritin jo ohjata sitä Jukan luokse, mutta jostain syystä valikoidun aina uhriksi jos otan koneen esille. Muuten tämä olisi ihan ok, mutta Luna läiskii tuolla lelulla mua naamaan, pitää tassua mun toisen käden päällä ja nuolee naamaa. Tähän päälle yritän keskittyä kirjottamiseen ja erästä mekkoa väkertävällä Jukalla on puheripuli. Eikait tässä. Aah, no nyt Luna rupesi tuossa kaivamaan olohuoneen mattoa pesäksi luulleen… Tästä tietää aina, että on tarve päästä ulos.. Jukalla on tänään vuoro viedä ja veikkaanpa, että venyttää sitä luovuuspuuskan takia siihen asti, että mulla nousee jo höyry korvista. Sitten se tajuaa, että nyt kannattaa lähteä ja nopasti…. :D HAPPY WIFE, HAPPY LIFE…

Takaisin Pariisiin… Me oltiin Mimmin kanssa päätetty, että aiotaan keskittyä rentoutumiseen tällä lomalla, eikä otettu mitään paineita mistään. Toinen hotellimme sijaitsi Place d’Italiella ja yllättäen oltiin saatu hotellin luultavasti pienin huone. Siellä pystyi maata sängyssä tai olla vessassa, joten maattiin aika paljon sängyssä. :D Sielä kerkesi kuitenkin vaihtaa kuulumisia ihan kunnolla ja keskittyä rentoutumaan, kun wifikään ei kunnolla toiminut. Kuvia napsin tärkeistä asioista, kuten Riemukaaresta ja ruoasta. Niin ja tietenkin myös ravintolan herttasesta tarjoilijasta, joka todisti ettei Ranskassa todellakaan ole aina huono asiakaspalvelu. Itseasiassa saatiin todella paljon hyvää palvelua ja ihmettelinkin näitä väittämiä jotka kuulen usein: Ranskan huono asiakaspalvelu ja ruoka. En pysty yhtymään tähän mielipiteeseen ollenkaan. Niin hyvää ruokaa ja ihania tyyppejä.

En jostain syystä ole koskaan mitenkään haikaillut Pariisiin, enkä pitänyt sitä erityisen kiehtovana paikkana. Toista on nyt, koska haluaisin todella paljon lähteä sinne taas keväällä. Jotenkin nämä pari päivää ystävän kanssa reissussa muutti mielipiteeni ihan täysin. Aivan ihana paikka!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Neule: Junarose
Mekko: ASOS Curve
Laukku: Louis Vuitton
Kengät: Nike free 5.0

Fakta on kuulkaa se, että kyllä Mimmi on yksi parhaista reissukumppaneista. En tiedä johtuuko se siitä, että ollaan matkustettu niin paljon yhdessä vai mistä, mutta on jotenkin helppoa olla reissussa yhdessä. Yhden kerran meillä taisi tulla joku selkeä erimielisyys tuolla reissussa ja sekin taisi olla aiheesta, että lähdetäänkö nyt Sephoraan vai ei, joten ei äitynyt hirveän vakavaksi riidaksi. :D Me ei myöskään hirveästi nähdä täällä Suomessa, joten välillä on todella kiva ottaa sitten kaikki tämä menetetty aika kiinni kertaheitolla. Laskettiin että tämä taisi olla meidän kymmenes reissu yhdessä.

Kuka muu rakastaa Pariisia?

Hei muuten, muistattehan meidät myös Blogilistalla? Haluaisin oppia laittamaan näiden postausten loppuun sellaisen aina tulevan tekstin, kuten monella on. Mimmi ei osannut neuvoa miten se laitetaan ja Jukka ei ymmärrä mikä on Blogilista. :D

2 Comments

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s