comments 10

LAUANTAIN RENTO ASU!

Lähdettiin eilen käymään asioilla kaupungissa ja päälleni päätyi ensimmäistä kertaa Jukan ostama H&M viitta. Mulle on kertynyt kaappiin muutamakin viittatakkijuttu, mutta ihastuin silti tähän kerran kun käytiin Itiksessä. Olin jo lähtemässä kaupasta, kun Jukka marssi sen kanssa kassalle ja osti sen mulle omaksi. Tällaiset tapahtumat ei meillä ole mitenkään arkipäivää, joten se jäi mulle hyvin mieleen. Harvoin edes käydään kaupoilla yhdessä, koska minä tykkään shoppailla yksin.

On ollut koko viikonlopun todella kipeä olo. En tiedä johtuuko se uusista migreenilääkkeistäni, vai mistä mutta mulla on kroppa aivan sekasin. On ollut todella huono olo  ja tekisi mieli vain nukkua. Olen siis aivan uusi migreenipotilas, joten nämä on nyt ensimmäiset lääkkeet joita mulle testataan. Tästä syystä päälle valikoitui erittäin rentoa vaatetta, kuten nämä Monkin housut, Gina Tricotin löllöpaita ja jo parhaat päivänsä nähneet Vagabondin maiharit. Päähän vielä pipo ja reppu selkään ostoksia varten, niin avot!

DSC_0217 DSC_0240 DSC_0241

Pipo: American Apparel
Takki: H&M
Reppu: Fjällräven
Housut: Monki
Kengät: Vagabond

Kiitos että luet meitä! Olemme myös Blogilistalla ja Bloglovin’issa!

10 Comments

 1. Wuke

  Ihana viitta ja varmasti lämmin! Hmmm, mä vähän mietin tota Jukan mekkoprojektia… Oisko sille mekolle käyttöä kenties 6.12…? ;)

  Tykkää

  • Pari vuotta sitten kun oltiin just tavattu, niin Jukka ei kertonut tekevänsä Presidentin vaimolle mekkoa ja bongasin tämän vasta linnasta… Silloin en ymmärtänyt miten tarkkoja näissä ollaan, joten harmitti kun ajattelin Jukan pimittäneen multa tietoa. Olenkin nykyään koittanut pysyä ihan tietoisesti mahdollisimman kaukana kaikista Jukan isoista mekkoprojekteista, etten vaan möläytä mitään. Jukka varmasti kertoo sitte itse mitä mekkoa on tehnyt ja mihin se tulee. <3

   Tykkää

 2. Oi miten ihana viitta !!

  Mulle tuli ihan sellainen fiilis, että kiva ois opetella ompelemaan tuollaisia. Nykyään en oo yhtään ompelukoneen kaveri. Vihollinen pikemminkin. Mut jos joku opettaisi, niin tekisin itselleni miljoona perustunikaa / mekkoa ja ehdottomasti viitan.

  Tykkää

  • KYLLÄ! Olen miettinyt ihan samaa. Minä en tule ollenkaan toimeen ompelukoneiden kanssa ja tällä hetkellä meillä ei ole kunnollista, omaa ompelukonetta kotona, että voisin edellyttää Jukalta tällaista. :D Olenkin jo harkinnut, että ostan sille jonkun oikeasti hyvän koneen (Sen pitää tietenkin suositella sitä) ja sitten alan lyödä eteen asioita joita ehdottomasti tarvitsen. Tai sitten vaihtoehtoisesti voisin ehkä itse opetella… Minä vaan satun olemaan se tyyppi joka sössi ompelukonekortinkin aikoinaan, kun piti paperille ommella ilman lankaa kuvioita. :DDD

   Tykkää

 3. Sari

  Migreeni. Buu! Jos kuitenkin olet onnistunut löytämään hyvän täsmälääkkeen, kerro siitä meille joskus? Toivottavasti kuitenkaan ei tulisi mitään järtsyjä kohtauksia etkä joutuisi lääkkeeseen turvautumaan <3 T: kanssamigreenikkoparka joka ei ole onnistunut löytämään sopivaa. Burana-Panadol-kombolla mennään, brr.

  Viitta on upea! :)

  Tykkää

  • Kiitos, tykkään siitä myös ite. :) Nyt on ollut todella kauheita kohtauksia pari kuukautta, kun tämä alkoi. Odottelen todella toimivaa täsmälääkettä, tämä nimittäin on kamalaa! Pahoittelut kaikille joiden migreenivalituksia en ole noteerannut!!

   Tykkää

 4. EL

  Ihanaa, että bloggaat jälleen! Olen niin kaivannut sinua! Vaikka seuraankin teidän elämää instassa niin on se vaan niin eri lukea tekstiä.
  Kiitos kun tulit takaisin ja vielä koko perheen kera :)

  Ja olet kyllä aivan uskomattoman kaunis!

  Tykkää

  • Kiitos paljon ihana! :) On niin hyvä fiilis blogata jälleen, kun tuntuu että ihmiset oikeasti ilostui tästä! Muutenkin inspiraatiota on vähän liikaakin… :D

   Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s