comments 6

VIIKON PIRISTÄJÄT!

DSC_0287

Oikein hyvää sunnuntai-iltaa! Nyt on sitten lähes ensimmäinen viikko takana uuden blogin kanssa ja vitsi mikä fiilis. En tosissaan olisi ikimaailmassa voinut kuvitella, että bloggaamista voi tulla näin kova ikävä. Mutta tuli ja etenkin teitä. Moni vanha vakkarilukija onkin löytänyt tiensä tänne ja ilahduttaa niin paljon lukea tuttujen tyyppien kommentteja ja tervehdyksiä.

Jukka vasta opetteli vastailemaan kommentteihin, mutta sekin varmaan lisääntyy tässä ajan myötä. Nyt huomaa, että joululoma lähestyy, kun on vielä niin paljon kaikkea mitä pitää tehdä. Sitten pääseekin lomailemaan oikein kunnolla, en mitenkään malta odottaa!

Poimin tähän muutaman sellaisen kommentin, joista tuli tämän viikon aikana todella hyvä mieli. Bloggaaminen on todella tylsää jos kommentteja ei tule, mutta ymmärrän että kommentoiminenkin on tylsää jos niihin ei koskaan vastata. Olen ollut maailman surkein vastaaja aiemmin, joten siksi olen yrittänyt nyt skarpata todella paljon.

MM. näillä te piristitte meidän viikkoa. KIITOS KAIKILLE KOMMENTOIJILLE!!!! <3

  kommentti13
kommentti11kommentti10   kommentti9 kommentti8 kommentti7 kommentti6 kommentti5 kommentti4 kommentti3 kommentti2 kommentti1

6 Comments

 1. llaura

  Tuleepa itsellekin hyvä mieli kun saa toisille hyvän mielen! Tää on kyllä muutenkin ollut niin hyvänmielen-päivä että! :) Osansa on tehnyt (vihdoin!) näyttäytyvä aurinko ja Suvi Teräsniskan joululevy, sekä avokille joulukalenterin askartelu. :) Kivaa uutta viikkoa teille kaikille!

  Tykkää

  • Voi ihanaa! Mä niin toivon että jonain vuonna saan itsetehdyn joulukalenterin!! Tosin toivon, että joskus voin tehdä sellaisen omalle lapselleni. Se olis ihanaa! :) Suvi Teräsniskan joululevy on ihana, ymmärrän siis ilosi täysin! Oikein ihanaa viikkoa sinne. <3

   Tykkää

 2. Ihana hyvänmielen postaus! Mä olen ihan uusi lukija, mutta ihastuin kuviin ja teidän iloiseen elämänasenteeseen ja kirjoitustyyliin saman tien. Ja hienoa huomioida lukijoitakin tällä tavoin! Hyvää sunnuntai-iltaa teille :)

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s