comments 25

MAANANTAI

Jukka lähti jotenkin vähän yllättäen jo eilen, kun yleensä lähtee vasta maanantaina. Meidän viikonloppu meni ihan täysin Jukan projektin varjossa, joten itse nukuin migreeniä pois ja hengailin Lunan kanssa. Näinpä eilen sapetti jotenkin erityisen paljon taas toi lähtö. Vaikka kuinka sitä psyykkaisi itseään, niin ei tämä kivaa ole. Olen aina ollut meistä se joka on menossa ja reissussa, niin en ole edes ajatellut miten hanurista tämä ”jääminen” voikaan olla.  Viihdyn tosi hyvin itsekseni myös, mutta nyt viihtyisin paremmin Jugin kanssa…

Tuntuu muuten että jouluun on vielä ikuisuus, vaikka se kuitenkin kohta yllättää. Lahjoja ei ole tullut vielä ihan hirveästi hankittua, ihan muutama vain… Me ei oikeastaan vielä edes tiedetä missä ollaan joulu, koska haluttaisiin lähteä autolla Lappiin, mutta luovuttiin omasta autosta syksyllä. Lentää ei haluta Lunan kanssa nyt, kun sillä on ollut muutenkin jo ihan turhaa stressiä. Ilmeisesti juna jää ainoaksi vaihtoehdoksi, mutta se ei ihan hirveästi houkuta. Ollaan myös mietitty vaihtoehtoisesti sitä, että oltaisiin Vartiokylässä joulu ensimmäistä kertaa. Molemmilla taitaa olla kyllä jo aika kova ikävä Puljuun ja niitä ihania tyyppejä siellä. Saapa siis nähdä mitä keksitään!

Tultiin äsken Lunan kanssa leikkimästä sen velipuolen luota ja mun pitäisi ruveta valmistelemaan huomiseksi puheenvuoroa Studia-messuille. Olen taas tapani mukaan ajoissa liikenteessä, enkä yhtään tiedä mitä puhua. Tarkoitus olisi tarkastella opiskeluitani ja uraani, joten kaipa sitä pitäisi kaivaa vanhoja esitelmiä esiin ja ruveta niiden pohjalta miettimään tuota huomista.  Nyt onneksi alkoi Salkkaritkin, suuri lempparini. En pysty lopettamaan tämän katsomista, kun oon niin vuotta katsonut. Täydellistä nollausta puolen tunnin verran. En voi alkaa tekemään mitään järjellistä ennen Salkkareiden loppumista… Täällä toivon, että Marianna jäisi VIHDOINKIN kiinni! :D

Otettiin tänään Nadjan kanssa asukuvat meidän työpaikan sisäpihalla. Sovittiin että yritetään napsia näitä useamminkin, kun siitä on hyötyä molemmille! Päässä mulla on meidän kanavan uusi pipo, joka on paras pelastaja huonona hiuspäivänä. Myös Nadja pyöri tuo pipo päässä koko päivän, eli tästä voi tietenkin jokainen päätellä jotain Nadjan hiuksista…

DSC_0351 DSC_0339 DSC_0343 DSC_0345

Pipo: YleX
Takki: Marimekko
Paita: Junarose
Legginssit: American Apparel
Kengät: Vagabond

Mitenkäs, kiinnostaako teitä asukuvat? :)

25 Comments

 1. annanna

  Asukuvat on kivoja!
  Toi reissaaminen on kyllä välillä inhottavaa. Mies on melkein koko meidän yhdessä olon ajan ollut reissutöissä ja se on kyllä välillä ollut raskasta. Niin kauan kun työt on säännöllisiä niin kaikki menee hyvin (viikko töissä, viikko kotona), mutta kun aina välillä tulee niitä soittoja, että pitääkin lähteä aiemmin kuin on suunniteltu tai töissä meneekin päivä tai pari (joskus viikkokin) pidempään niin tuntuu, että ei jaksa enää. Toisaalta tykkään siitä, että saa olla sen viikon rauhassa ja mies vain tulee turhaa sotkemaan rutiineja (ja kämppää!! :D) kun tulee kotiin. Mutta nyt kun on lapsikin niin on ihan kiva, että isä on kotona. Varsinkin mitä isommaksi lapsi kasvaa, kun hän alkaa jo ikävöidä ja isän tullessa kotiin hetken vierastaa.

  Tykkää

  • Joo se sotkeminen ärsyttää, jos on hyvin päässyt tämän itsenäisen naisen elämän makuun. :DD Mutta kyllä sitä aina jotenkin kaipaa tänne sitä jolle höpötellä ja jonka kanssa voi saunoa rauhassa. Nyt kun on pelkästään noi viikonloput, niin ärsyttää. Tollanen viikko kotona, viikko poissa voisi tuntua vähän kivemmalta. :)

   Ihanaa että luet meitä, kiitos!

   Tykkää

 2. henssi

  ihana peppi! tosi kiva tää teiän blogi oikiasti :) ihan mahtavaa, ei voi sanoin kuvailla <3 ihana seurailla teiän elämää täältä :) asukuvat kiinnostaa ja ihan mikä vaan muukin! tsemppihaleja <3

  Tykkää

 3. Karin

  Noniin nyt minäkin ryhdistäydyn ja kommentoin! :D
  Kaunis Peppi, oot ollut taas niin kauniin ja raikkaan näköisenä liikenteessä!!

  Lappi kuulostaa aivan ihanalta vaihtoehdolta mutta joulu vartiokylässä on myös aivan ihanaa <3 oon viettäny kaikki joulut 19 vuoden ajan täällä ja ei kyllä oo parempaa paikkaa viettää joulua kuin kotona vartsikassa! Että jos joulu lapissa ei toteudu niin saatte kyllä aivan varmasti ihanan joulun myös kotona :)

  Joo hei ja asukuvia Jukasta ois myös ihan mahtavaa!! :D

  Eihän tää kommentoiminen ollutkaan niin työlästä ;)
  ihanaa loppuiltaa ja viikkoa, viikko hurahtaa tosi nopeasti ja sit Jukka onkin jo taas kotona! <3

  Tykkää

  • Voi ihana Karin! Kiitos paljon vinkistä, uskon kyllä että täällä on ihanaa jouluna. Lappi houkuttelee vain, kun siellä tulee liian harvoin käytyö Jukan perheen luona. Tosin joskushan se perinne omasta joulusta pitää myös alottaa.. :) Toivottavasti joskus törmätään täällä! <3

   Tykkää

 4. Jossu

  Jes, asukuvia! Tykkään tosi paljon sun tyylistäsi ja olenkin sinun innoittamana ostanutkin muutaman vaatekappaleen itselleni, kun ovat näyttäneet niin hyviltä.. esimerkiksi erään mustan mekon, joka on vieläkin yksi lemppareitani, vaikka ostohetkestä on noin pari vuotta! Olette kummatkin tyylikkäitä ihmisiä! : )

  Tykkää

  • Hei ihana kuulla!! Mistäköhän mekosta on kyse, minulla on niitä muutama ollut. ;) Kuitenkin, ”luottomekot” on jotenkin nyt vähän hävöksissä, ei oikein tunnu löytyvän sitä kaikkein parasta. Ihanaa että kommentoit, kiitos. :)

   Tykkää

   • Jossu

    Olikohan se Finlaysonin. Edessä kaula-aukon kohdalla pitkät nauhat, joilla voit tehdä rusetin. Ei täysin musta vaan menee harmaalla kuvioita. Ja kyllä siitä taitaa olla enemmän kuin kaksi vuotta, koska asuin silloin muistaakseni Matinkylässä ja siitä on aikaa! : D

    Tykkää

 5. Nimetön

  Voisitko kertoa miksi olet siirtynyt(?) gluteeniytomaan ruokaan ja onko se siis kokeilua vai ihan pysyvää? Itselläni on keliakia ja siksi asia kinnostaa :)

  Tykkää

  • En ole täysin gluteenittomassa ruokavaliossa, mutta pyrin välttämään gluteenia ja sokeria. Syystä että molemmat aiheuttaa minulle hirvittäviä vaivoja ja kolotuksia. Sokeri etenkin, mutta vatsani ei myöskään kestä gluteenia. Etsin juuri itselleni sitä ruokavaliota jota voisin noudattaa loppuelämäni. Sellaista joka ei tekisi pahaa elimistölleni. Onko ideoita? :)

   Tykkää

   • NaksuB

    Heips! Kantsii käydä funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentajalla tarkastuttamassa ruokavaliota ja lisäravinteiden tarvetta! Mielellään sellaiselle joka tekee myös mittauksia. Itselle oli huima apu parista käynnistä valmentajan luona: pääsin eroon migreenistä (!!!), atooppisesta ihottumasta, näpyistä, sappirakon poiston jälkeen jatkuvasti löysänä olleesta vatsasta, sekä ilmavaivoista. Puhumattakaan kuinka paljon lisävirtaa tuli jopa keskelle talvea! Kaikki tämä siten, että mittauksin selvitettiin henkilökohtaiset imeytymistasoni (esim. D-vitskuun tuli roima korotus). Suosittelen lämpimästi, itsellä elämänlaatu parani huikeasti.

    Tykkää

   • Hei kiitos kovasti vinkistä! Meninkin heti googlettamaan lisää tietoa tästä. Onko sulla suositella jotain paikkaa ihan? Todella mielenkiintoista. :)

    Tykkää

 6. SNI

  Ääh, tuo ylex-pipo on niin parhautta! Oon moista yrittäny aktiivisesti lähinnä jälkän tyyppien kautta saada, mutta toistaiseksi tuloksetta. Yritykset jatkuvat. :D

  Tykkää

 7. juuli

  kaikki kiinnostaa ! on ihanaa että olet palannut kirjoittamaan blogia, vielä pari viikkoa sitten harmittelin kun et ollut ikuisuuteen päivittänyt vanhaa blogiasi, onneksi tämä uusi!

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s