comments 12

DISCO 2000

DSC_0421

Tänään sain sätkyn nähtyäni nämä kuvat ”NÄYTÄNKÖ MÄ OIKEASTI NOIN HARMAALTA JA VÄSYNEELTÄ???”, joten tosiaan ilmeisesti nyt on pienoinen kriisi meneillään. Pääsin lähtemään töistä vasta joskus ennen ysiä, mutta sainpahan hommia tehtyä. Sen jälkeen kotona odotti eräs tärkeä projekti nimeltä Ainolla on synttärit lauantaina ja parhaana ystävänä minulla on muutama erittäin tärkeä ja ihana velvollisuus. Nyt kello onkin 00:30 ja olen niin täpinöissäni, etten voi mennä nukkumaan…

Miestäni en ole lähestulkoon nähnyt sen jälkeen, kun se saapui kotiin eilen ja näissä tunnelmissa mennään koko viikonloppu. Sitten se karkaakin taas Kuopioon. Tällaista tämä nyt on taas hetken.

Takan päällä lepattaa kynttilä ja Luna nukkuu tuossa mun vieressä sohvalla selällään, tassut kohti kattoa. Ikkunain edessä sädehtii kynttelikkö ja yläkerrasta kuuluu ompelukoneen ääni. Mietin tänään, että olisinko koskaan osannut kuvitella elämäni olevan tällaista? Tai mitä ylipäätänsä olin kuvitellut? Joskus nuorempana sitä maalasi kuvan jotenkin niin valmiiksi, mutta nykyään en enää osaa tehdä sellaista. Johtuuko se pelosta, vai mahdollisesti realismista? Jotenkin sitä vain tietää, että niin paljon suunnittelemattomia asioita tulee tapahtumaan. Ehkäpä juuri se tekee elämästä seikkailun.

Nyt mun tekisi mieli kirjoitella tähän vain mitä mieleen juolahtaa ja arvatkaa mitä ensimmäisenä on mielessä? No se, että Jenni Pääskysaarella oli statuksessaan linkki Suomen seksikkäinen nainen-äänestykseen, jossa hän oli mukana. Ja minun mielestä Jenni on yksi Suomen kauneimpia ja seksikkäimpiä naisia. En voi käsittää, että yhteen ihmiseen mahtuu niin paljon kauneutta, lämpöä, turvallisuutta ja hyvää energiaa. Olen aina ollut varma siitä, että Jenni on mun sielunsisko ja ymmärtää mua ja oli hämmentävää olla joskus Jennin haastattelussa Yle Puheella, koska se oikeasti tuntui siltä. Olen kyllä kertonut Jennille, että kerran näin hänet perheensä kanssa kahvilassa (Tapahtui vuosia ennen ensimmäistä tapaamistamme) ja seurasin varmaan puoli tuntia katseellani niitä. Vaikuttaa ehkä stalkkaamiselta ja sitä se vissiin olikin, mutta oikeasti vain ihastelin sitä perheen kommunikaatiota ja synkkaa. Harmoniaa. Tasavertaisuutta.

Nyt sitten niihin asukuviin. Päälle valikoitui tänäänkin helpot ja rennot vaatteet. Tuo Monkin bleiseri on unohtunut kokonaan kesältä, joten otin sen tänään ensimmäistä kertaa kunnolla käyttöön. American Apparellin korkeavyötäröiset leggarit on ihan omaa luokkaansa ja Asos Curven jättiteeppari hoitaa asiansa oikein hyvin. Jaloissa Adidaksen ZX Fluxit, jotka on todella suosikit. Niitä varjelen lialta ja loskalta, mutta tänään oli sopiva päivä niille.

DSC_0423
DSC_0428

12 Comments

 1. Tervetloa vaan tähän harmaiden ikäkriisi-ihmisten joukkoon. Mä olin yks päivä tosi onnellinen ku huomasin, et sulla on ilmeryppy otsassa. Sanoin Mimmillekki, et onneksi ihmiset alkaa vanhenemaan samaa tahtia. Mut missä se ryppy nyt on? :D

  Tykkää

 2. oimutsimutsi

  ÄÄh,minne mun kommentti meni! No siis tervetuloa harmaiden ikäkriisiläisten joukkoon.

  Komeet kengät, ostin noi just kollegalta pois!

  Tykkää

 3. -R

  Heippa Peppi !

  Heräsi eilen yksi aika random-kysymys,joka on pakko kysäistä :D Muutin hetki sitten Kittilässä,Sirkassa,vanhan entisen poromiehen taloon. Eilen tein täsmä-iskun vintille ja pengoin pölyisiä laatikoita antaumuksella. Yhdestä alimmaisesta laatikosta löysin useammankin kirjasen johon talon entinen asukki oli intohimoisesti kirjannut ikivanhoja ja hieman tuoreempia poromiehiä ja heidän poromerkkejään. Silmiin osui yhdessä kirjasessa sukunimi Puljujärvi! Merkeissä oli muistaakseni 4 tai 5 sen nimistä miestä tai naista.Seuraavaksi mieleen tuli että tehän taisitte muistaakseni käydä Kittilässä lomailemassa/sukuloimassa koska Jukalla on sukua täällä päin… Niinpä lopullinen kysymys kuuluukiin (ihan vain mielenkiinnosta) että tiedätkö onko Jukan suvussa joskus ollut tai tällä hetkellä poromiehiä tai -naisia ? :–D Kuitenkin sen verran harvakseltaan kuultu sukunimi,niin hykertelen haltioissani pääsisikö taas päivittelemään kuinka pieni maailma onkaan…. ;D

  Liked by 1 henkilö

  • Moikka ja terkkuja Sirkkaan!! Jukka osaa vastata tähän paremmin, mutta kyllä heidän suvussaan on poromerkki muistaakseni (Tällä hetkellä ei poroja) ja Puljuhan on siinä aika lähellä. Eli päivittele menemään… :D <3

   Tykkää

  • Jukka

   Meän suvussa taitaa poromiehet olla sukupuuthon kuolleita, mutta kyllä meän perheellä oma merkki vielä on tallessa vaikka poroja ei.. 😕

   Tykkää

   • -R

    Siis wau ! En nyt edes tiedä minkä takia tämä tieto näin kutkuttaa,mutta onhan se tavallaan aika hienoa :) Näin sitä nykypäivänä yhdistetään pohjoisen perinteet,historian siipien havina ja blogit ;D Jos ikinä Pepin kanssa kerkeätte vapaille Kittilän suunnalla,niin ei muuta kun Sammuntuvalle kahvittelemaan ja merkki-vihkoa selailemaan (ja tietysti niitä poroja ihastelemaan) ;>

    Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s