comments 6

KOTIBILEET!

Kävin eräänä päivänä läpi vanhoja kuvia ja jäin tuijottamaan näitä. Me vietettiin heinäkuussa Lunan ensimmäistä syntymäpäivää kotibileiden merkeissä, vieraina Lunan parhaita ystäviä Kittilästä saakka. Päivään kuului tylsistymistä, kakun odottamista ja uimista tietenkin myös. Kakkua valmisteltiin pitkään ja hartaasti yhteisvoimin Jukan kanssa. Se tehtiin sydämenmuotoiseen muottiin uunissa ja päälle kaikkia Lunan herkkuja.

Mua nauratti nämä kuvat niin paljon, että on pakko jakaa ne teidän kanssa. Toi koira osaa olla todella kaunis, mutta myös aivan todella ruma välillä. Se myös nauttii elämästään täysillä ja kuten eilisessä videossa, niin myös nyt nukkuu sohvalla koivet kohti kattoa. On vaikea käsittää miten onnelliseksi koira voi ihmisen tehdä. Kärsin välillä kovista unettomuuskausista ja tällöin yleensä vain otan Lunan kainaloon ja kuuntelen sen tasasta kuorsausta. Tullessani töistä se on aina innoissaan ottamassa mut vastaan ja höpöttelen sille kaikki stressit pois sydämeltä. Sitten mennään lenkille, tehdään temppuja ja vain halaillaan. Luna on maailman kovin pusuttelija ja yllättää myös vieraat yleensä intensiivisellä tuijotuksella ja kielarilla.

Tässä kuvareportaasi synttäreiltä, olkaat hyvät.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria(t): LUNA

6 Comments

    • Voi Uno! Liian vähän on, hän nimittäin asustaa entisen poikaystäväni luona edelleen. Uno sairastui vähän ennen kun Luna tuli ja näinpä Luna oli sen mielestä kamala riesa. Olen ajatellut, että kun Luna rauhottuu vähän niin kokeillaan uudestaan tutustuttaa nämä. Saattaa olla mahdoton tehtävä, Uno pelkää isoja koiria… :(

      Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s