comments 4

PIKAVISIITTI TAHKOLLA

Käytiin nopeasti Tahkolla lokakuussa, kun oltiin työporukan kanssa kiertämässä Suomea. Pikavisiitti kesti alle tunnin, mutta ehti kirvoittaa mieleen monta muistoa kyseisestä paikasta. Oltiin joskus siellä mökkeilemässä hyvällä porukalla ja oli kyllä todella hauskaa. Välillä aina mietin, että olisi tosi kivaa jos olisi mökki jossain tuollaisessa hiihtokeskuksessa. Siellä on jotenkin aina niin oma tunnelmansa. Toisaalta olen niin erakko luonteeltani, että tuollainen määrä ihmisiä voisi ruveta ahdistamaan helposti. Yritä tässä nyt sitten päästä sopuun ees omien tunteiden kanssa, kun ensin haluaa ja sitten ei. Hah.

Meillä täällä Vartiokylässä vietellään perjantai-iltaa väsyneissä merkeissä. Luna nukkuu uudessa sängyssään, Jukka tekee ruokaa keittiössä ja minä nuokun sohvalla. Flunssa on tehnyt tuloaan koko viikon ja on tainnut pari kertaa pompsahtaa jo lämmön puolellekkin. Tänään on ollut ihan todella kipeä olo, eikä jaksaisi tehdä mitään. Mulla tosin tulee flunssa aina loman lähestyessä, joten tätä on osattu odottaa. Huomenna pitäisi kestitä ainakin Mummia ja vanhempia, joten flunssa voisi nyt vielä pari päivää pysyä poissa.

Sain paljon kommentteja hirviövaimo-postaukseen ja tiedoksenne, että päivystin eilen pari tuntia koneella ja sain meille hytin junasta. Se tosin oli tuplat kalliimpi kuin alkuperäinen idea ja lähtöpäiväkin siirtyi kolme päivää, mutta onneksi ei ole kiirettä takaisin. Mulla ei siis enää hermot kestänyt odottamista, vaan otin ohjat omiin käsiini kun Jukka keitteli popcorneja ja yritti unohtaa asian. Joku kommentoija sen sanoi, että jokainen perhe tarvitsee Vääpelin ja äitini tuossa juuri tokasi, että yleensä se vaan on se nainen. Äiti on myös melkoinen Justiina ja onneksi anopiltanikin löytyy vahvaa tahtoa, joten poika on tottunut. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Lapissa odottaa mökki, lunta ja monta ihanaa tyyppiä.

Voinkin joskus toiste kertoa teille mitkä asiat siellä jännittää, nimittäin esimerkiksi moottorikelkan kyydissä oleminen. Siitä onkin pari kauhutarinaa, kun sain itseni pöngerrettyä ensimmäistä kertaa moottorikelkan päälle… Ei mennyt ihan niinku Strömsössä, sanotaanko näin…

AsuTahko

Tässä asukuvaa Tahkolta. Päällä tuolloin H&M:n huivin lisäksi  näytti olevan Asos Curven nahkatakki, joka on mennyt ihan järkyttävään kuntoon vuodessa. Harmittaa ihan vietävästi!! Sen hihat käytännössä kuoriutuu, enkä voi tätä ymmärtää. Päällä myös Junarosen paita, joka on yksi ihan ehdoton suosikkini. Legginssit taitaa olla ne American Apparelin, joita mulla löytyy useammat. Kengät jo tutuksi tulleet Vagabondit.

Nyt kai pitäisi munkin ryhdistäytyä ja ruveta siivoomaan. Ihanaa iltaa kaikille, toivottavasti saatte rentoutua! :)

4 Comments

 1. Jossu

  Nyt on flunssaa liikkeellä. : ( täälläkin toinen meistä sairastelee, kamala yskä ja nokka vuotaa. Eikä tää ilma paranna oloa ollenkaan. Paranemisia! Villasukkien ja teekuppien kuvia sinne! : )
  Kuulostaa ihanalle. Nyt pääsette Lapin rauhaan. : ) itsekin odotan (lasken melkein jo tunteja), että pääsen maalle rauhottumaan ja puusaunaan! Toisaalta sitä välillä on sellainen olo, että ihan sama mitä maksaa, kunhan vain pääsee perille asti. Kun kuitenkin sinne haluaa niin paljon.
  Tuo huivi näyttää ihanalle ja niin pehmoiselle! <3_____<3 kaunis nainen!

  Tykkää

  • Joo näin olen kuullut ja mulla on stressiflunssa varmaan kroonisena, että aina puhkeaa kun siirryn lomailemaan. :D Minäkin uskon, että se rauha ja puusauna kyllä sitten maksaa jokaisen euron takaisin… Odotan niin paljon niitä loputtomia yöunia ja sitä rauhaa. :)) KIITOS! <3

   Tykkää

 2. henssi

  mihin päin ootte lähössä? täälä on kyllä ihanaa, rakastan asua lapissa <3 toivottavasti vaan tulevaisuuessa sais täältä myös koulutuspaikan ja töitä, ettei tarttis lähteä poies! niin ihana lukea näitä teiän postauksia, tulee niin hyvälle mielelle :)

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s