comments 2

OI AURINKO!

Tänään varmaan joka toisella Facebook-kaverillani oli joku päivitys auringosta. Täytyy myöntää, että itsekin avasin kaikki kodin sälekaihtimet ja siirsin kukat siten että ne saisi aurinkoa mahdollisimman paljon. Meidän kukista näkee selvästi, että ne kärsii tästä pimestä kaudesta ja olenkin aivan neuroottisesti googlettanut hoito-ohjeita huonekasveille. Saatiin äidiltä muutama iso ja hieno huonekasvi ja mua pelottaa joka päivä, että tapan ne. :D En ymmärrä, mutta jostain syystä minä ja huonekasvit ei oikein tulla toimeen. Näitä en aio tappaa! (Vinkkejä anyone?? Onko normaalia jos kukka vähän tiputtelee lehtiä talvella?  Jos koen etten ole ylikastellut?) Äiti älä lue tätä ja laita Facebookissa viestiä.

Löysin koneelta myös eräät syksyiset asukuvat, joissa tulvin auringossa oikein kunnolla. Puljujärven herralla oli hieman kiire häihin ja hän suostui ottamaan maksimissaan kolme kuvaa. Mulla olisi ollut sanottavaa näistä jokaisesta kuvasta, mutta siinä vaiheessa mies viiletti jo sisään ja hänestä näkyi vain selkä… Näillä siis menemme.

Ylläni mulla on Ivana Helsingin mekko, joka ei tosin näy tuolta alta oikein ollenkaan. Sen päällä Ivana Helsingin viitta, joka on ihan yksin lemppareistani. Siinä tulee aina jotenkin naisellinen olo, vaikka ei olekkaan mitenkään tyköistuva. Kädessä Louis Vuittonin Neverfull (se isoin)  ja jalassa Vagabondit. Häät oli kauniit ja Jukka oli tehnyt morsiamelle mekonkin. Huomasin luonnoksista, että sinne on jo ilmestynyt kuvia tuosta mekosta, mutta se koska ne saadaan blogiin onkin sitten ihan oma lukunsa. Mies soitti äsken työmatkalta, jossa hän pyöräili lumikinoksissa. Meininki kuulosti siltä, että jännitän pääseekö se ilman katkennutta jalkaa kotiin Rönöön. Tai siis Rönhön, kuten hän itse asian ilmaisee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäpä pidätte tästä viitastani? :)

2 Comments

 1. Mä eilen mietin, että nimenomaan bloggaat taitaa ällistyä siitä auringosta, en tiedä muusta väestöstä?? :D Olin eilen etätöissä ja sen ihanan aurinkohetken aikana oikein viilsi syvältä: olisi pitänyt ottaa valokuvia kaikesta, mistä haluaisi blogissa kertoa, kun muuten ei riitä valo. No, se hetki meni, töitä (iloisesti) tehden ja jos oikein tarkkaan kuunteli, kamera taisi kuorsata omassa laatikossaan…blöäh! Saisi se aurinko kyllä näyttäytyä useamminkin. Ei se ole sama: nauttia auringosta 6h tai vetää purkillinen D:tä kurkusta alas. Kesää odotellessa. 6kk ”enää”. ;)

  Kyllä se aurinko tekee ihmiselle ihmeitä, ei voi muuta sanoa. Pimeintä aikaa vietetään juuri nyt, kohta onneksi helpottaa :)

  Terkkuja nyt siis sinne koordinoivalle ”hirviövaimolle” (paitsi että mä en kutsuisi sua tolla h-sanalla, rakkauttahan se vaan on vähän pitää rotia siitä toisestakin. Tai sille toiselle, miten sen nyt ottaa, hih ;)) ja fiilistelevälle ja salamyhkäiselle puolisolle. Ah, te niin täydennätte toisianne :D

  Tykkää

  • Joo kyllähän sitä alkaa heti nystyrät inspiroitua, kun auringon näkee. Kameraa ollaan heti virittelemässä… :D Olet ihanan positiivinen ja sun kommenttien mukana tulee aina paljon hyvää energiaa. Ah me niin täydennetään toisiamme ja välillä taas me ah niin imemme toisimme kuiviin erilaisilla näkemyksillämme. :D <3

   Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s