comments 14

MUN

Hullua tajuta, että kohta vuosi 2014 on ohi. Aion kyllä kirjottaa asiasta vielä lähempänä vuodenvaihetta, mutta nyt ajattelin kirjoittaa teille teille aiheesta joka saa hanat auki tällä hetkellä samantien: Jukka.

Hassuttelen (ja aina en) usein täälläkin Jukan ns. huonoilla piirteillä, joten ajattelin että olisi varmasti aika vähän valottaa myös Jukan hyviä puolia. Tämän meidän etäsuhteen myötä olen oppinut arvostamaan Jukkaa ja parisuhdetta ihan erilailla. Olen ”aika” vaativa kumppani, mutta annan myös itsestäni kaiken. Mulla on todella pieni piiri läheisiä ihmisiä ja näiden ihmisten vuoksi olenkin valmis tekemään kaikkeni. Mun on vaikea luottaa ihmisiin menneisyyteni takia ja tämän takia se lähentyminen voikin olla sekä mulle että toiselle kivuliastakin. Uskon kuitenkin olevani ihan hyvä ystävä ja myös hyvä vaimo Jukalle.

DSC_0214

Tässä muutama asia miksi rakastan Jukkaa:

– Jukka on kunnianhimoinen
– Jukka rakastaa perhettään
– Jukka on käsittämättömän luova ja sillä on ihan mieletön mielikuvitus.
– Jukka rakastaa eläimiä ja huolehtii Lunastakin täydellisesti.
– Jukka on todella sinnikäs ja harvoin valittaa, vaikka olisi ihan loppu.
– Jukka soittaa Mummini kanssa viikottain ja käy aina auttamassa Mummia, vaikka minä en kerkeisi.
– Jukkaa kiinnostaa ihmiset ja niiden kuulumiset.
– Jukka pitää paljon yhteyttä sisarustensa lasten kanssa. Niille Jukka on ehkä eräänlainen ”isoveli”.
– Jukka tekee hyvää ruokaa.
– Jukka on kova pesemään pyykkiä.
– Jukka vähän tasapainottaa tällaista tuuliviiriä
– Jukka pystyy lankuttamaan ihan järkyttäviä määriä, sillä on todella hyvä kunto.
– Jukka kertoo joka päivä rakastavansa minua ja Lunaa.
– Jukalla on man bun.
– Jukka tekee kauniita mekkoja, jotka tekee ihmisiä onnelliseksi.
– Jukka hipsuttaa mun selkää joka ilta.
– Jukka myös hieroo mun jalkoja joka ilta.
– Jukka luulee olevansa viherpeukalo, vaikka oikeasti se tappaa kaikki kukat. Se on jotenkin liikuttavaa, kun kukasta on yksi oksa jäljellä ja loput on kuollut, niin Jukka sanoo että ”Kato nyt se tekee vielä uusia.”… Nyttenkin meillä on 3 täysin kasvitonta multaruukkua tuolla, joihin Jukka kuvittelee kasvavan uuden kukan.
– Jukka on näppärä käsistään ja osaa nikkaroida kaikenlaista.
– Kun on rumaläskipäivä, niin Jukka sanoo että olen maailman kaunein ihminen.
– Jukka huolehtii joka ilta, että otan kalanmaksaöljyt.
– Jukka osaa tehdä hienoja lettejä
– Jukka rakastaa vaan kölliä sohvalla meidän kanssa.

DSC_0295
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tähän listaan onkin aina hyvä palata silloin, kun Jukka ei oo mun mielestä niin siisti tyyppi. Avioliitto ei ole mitenkään ainakaan meidän tapauksessa helppo juttu, koska ollaan toistemme vastakohtia niin monessa asiassa. Välillä siis täydennetään toisiamme hyvin ja välillä on lähes mahdotonta ymmärtää toista. Usein myös mun mielestä Jukka on todella ärsyttävä ja uskoisin hänen ajattelevan samoin.

Siltikin… Olen tänään niin onnellinen, että Jukka tulee kotiin. Meillä alkaa parin viikon yhteinen joululoma ja päästään viettämään laatuaikaa yhdessä. Kuluneet neljä kuukautta etäsuhteilua on ollut todella rankkoja aina välillä ja etenkin juuri siksi, ettei toinen ole täällä jakamassa tätä arkea. En siis aio enää aliarvioida meidän yhteistä aikaa, vaan haluan ottaa siitä kaiken mahdollisen irti. Paras joululahja mulle on se, että Jukka tulee kotiin ja tiedän, että tänään katsotaan ainakin kaksi jaksoa True Bloodia. :’)

14 Comments

 1. llaura

  Rakkaus on ihanaa. <3
  Mun on pakko kertoa, että mulla oli eilen toisessa kaupungissa pikkujoulut, ja mun piti jäädä sinne yöksi, koska seuraavana päivänä mulla alkoi koulu jo klo 8 (opiskelen siis samassa kaupungissa). Sitten yhtäkkiä päätin lähteä kuitenkin bussilla kotiin yllättämään poikaystäväni, joka oli ollut vähän harmissaan etten tule yöksi kotiin. (Me ei siis nukuta lähes koskaan öitä erilleen.) Olin innoissani kun lapsi jouluaattona kun istuin malttamattomana bussissa ja kun hiippailin kotiovelle. Soitin vielä ovikelloa, että näen poikaystäväni ilmeen kun se näkee mut oven takana, ja se oli kyllä ikimuistoinen! Toinen hymyili hölmöä hymyä koko loppuillan, ja oli ihana yllättää oma rakas, kun näki miten iloiseksi hän siitä tuli! Olen niin surkea pitämään mitään yllätyksiä kun paljastan kaiken malttamattomana etukäteen, joten siksikin olin niin innoissani tästä! :D

  Tykkää

  • Voi ei, ihanaa!!! :D Vähänkö liikuttavaa ja on varmasti ollut ihanan hölmistynyt ilme toisella. Mä olin ihan varma, että Jukka olis tullut eilen kotiin yllättäen mut ja koko illan päivystin ulko-ovea. Ei se tullut, mutta tänään onneksi tulee. :D

   Tykkää

 2. Jossu

  Tää sai niin hymyilemään. :) se on ihanaa kun löytää sen toisenpuoliskon, vaikka aikaisemmin on jo luovuttanut. Ootte kyllä ihana pari. <3

  Tykkää

 3. Ellu

  Samaistun todella paljon :) Koen olevani onnentyttö kun toinen jaksaa tällasta tasapainotonta tapausta päivästä toiseen. Aina ei oo helppoo mut onneks on RAKKAUS!
  Rakkaudentäyteistä joulua teille :)

  Tykkää

  • Muista kuitenkin, että myös hän on onnekas. Me saatetaan olla tasapainottomia, mutta tuodaan taas paljon muita hyviä asioita suhteeseen. :)

   Tykkää

 4. Ihana teksti, jossain man bunin kohdalla alkoi kostumaan tämän lukijan silmät. Mä vaan ajattelin, että teksti kertoo sun rakkaasta ja teksti kertoo itseasiassa paljon myös kirjoittajasta :)

  Maailmalla, Suomessa ja omassa ystäväpiirissä tuntuu olevan hirveä erobuumi. Ihanaa, kun joku levittää puolestaan rakkauden sanomaa: että avioliitto, etäsuhteilut eikä ihmiset itsessään ole aina helppoja mutta silti se toinen hipsuttaa selkää = sanatonta rakkautta! Ihanat :)

  Tykkää

 5. Toivottavasti tällä hetkellä niin ihanasta, mutta sitoutumiskammoisesta poikaystävästäni voisi tehdä samanmoisen listan. Vaikka haluan olla varovainen tiedän rakastavani tuota miestä jo yli kaiken. :) Tätä teidän blogia on ilo seurata, olette molemmat ihania. <3

  Tykkää

  • Toivotaan kissarassun miehen sitoutumiskammon poistumista. :)) Kokemuksesta voin sanoa, että mitä vähemmän sitä topiikkia pyörittelee, sitä parempi. Ei siis kannata pitää sitä vuorena, vaan pikemminkin isona kivenä matkallanne. <3

   Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s