comments 4

SELLAINEN VUOSI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen jotenkin tietoisesti siirtänyt tämän ”Kiitos vuosi 2014”-postauksen tekemistä, mutta tässäpä sitä ollaan. Laitoin musiikin soimaan ja annan taas ajatusten virrata, niin ehkäpä tämä päänsärkykin tästä helpottaa.

Vuosi 2014 alkoi onnellisuushuumassa ja päättyi myös ihan onnellisissa tunnelmissa, mutta siihen väliin mahtui paljon. Todella paljon. Jopa niin paljon, että välillä mietin onko tämä kaikki mahdollista. Onko jokaisen asian oltava niin hankalaa ja miksi kaikesta täytyy aina taistella?

Kiitänkin siis kovin opettavaisesta vuodesta, jollaista en toista toivo kohdallemme ihan heti. Kuluneen vuoden aikana kuitenkin tutustuin itseeni huomattavasti paremmin ja opettelin antamaan itselleni edes vähän armoa. En enää vaadi itseltäni ihan niin kohtuuttomia ja en jaksa tarkoittaa oikeeasti, että en jaksa. Minun ei tarvitse aina jaksaa, yrittää tai olla iloinen. Minullakin saa olla vaikeaa, eikä se ole noloa.

Mutta nyt eletään jo vuotta 2015. Valettiin tinatkin uutena vuotena ja siinä missä Jukan tina kylpi rahassa, niin mulla povaili menevä jänis menestystä kaupungissa. Sen enempää menestystä en nyt kaipaisi, mutta josko pysyttäisiin koko perhe terveenä ja elo voisi olla edes suhteellisen tasaista. Mulle se olisi menestystä parhaillaan. Toivon että tänäkin vuonna rakkaimpani ovat onnellisia ja saavat nauttia elämästään.

En tehnyt mitään sen kummempia lupauksia uudella vuodelle, paitsi huolehtia itsestäni paremmin. Se on alkanut jo tuolla Facebokissa kiertävällä vesihaasteella, hyvillä yöunilla ja aktiivisuusrannekkeen hankinnalla. Kyllä, minä olen todellinen välineurheilija ja ihan sieltä pahimmasta päästä. Näin joskus jutun Polarin Loopista ja nyt sain vihdoin hankittua itselleni sellaisen. Olen sitä tänäänkin tuijotellut maatessani sohvalla päänsäryssä ja todennut, että sitä ei voi huijata. Aktiivisuuspalkki ei nouse jos minä en nouse. Pahus. Noh, ensi viikonloppuna menen sinne Jukan hankkimalle Pilates-kurssille huhkimaan, katsotaan sitten mitä siitä tulee. Jännittää jo valmiiksi se, koska kerran pilatesta kokeilleena voin todeta, etten ollut siinä mikään mestari. Tämä on laitepilatesta, josta en ole lähestulkoon koskaan edes kuullut. Viimeksi joogassa koko porukka nauroi kun yritin saada nilkoistani kiinni selälläni, joten tästäkin saattaa tulla varsin humoristinen seikkailu.

Näin eilen ystäviäni sushin merkeissä ja sen jälkeen käytiin Ainon kanssa vielä leffassa. Illalla köllöteltiin katsoen The Killingiä (Kiitos Mimmi koukuttamisesta) ja köllittiin sohvalla Lunan ja sen hoidossa olevan äidin kanssa. Taisi tulla molemmilla sellainen fiilis, että olisi kivaa jos sohvalla tuhisisi kaksi koiraa yhden sijaan. Ihan vain siitäkin syystä, että Luna tykkäisi niin kovasti seurasta. Tällä hetkellä on kuitenkin liian tuoreessa muistissa ne Lunan naskalihampaat ja pissalammikot, että josko siirretään tämäö unelma pois suoraan ainakin vuodelta 2015. Ainolle on tulossa ensi viikolla ihana pieni koiranpentu ja uskon, että Tao tulee välillä tänne kummitädillekkin hoitoon. Nuuskitaan siis sitä vauvaoksennushengitystä ja unohdetaan toistaiseksi haaveet toisesta Rhodesiankoirasta. Lunallehan teetetään pennut toivottavasti jossain vaiheessa…

Yläkerrasta kuuluu taas ompelun ääniä, kun Jukka ompelee meille yhtä verhoa. Huomenna mennään vielä ”minilomalle” yhdessä kun vien Jukan illallisella Gaijiniin ja yö vietetään Klaus K:ssa. Pehmeä laskeutuminen arkeen ihan vain kahdestaan. Vesi kielellä odotan Gaijinin herkkuja, se on ehdottomasti yksi lemppareimmista ravintoloistani maailmassa. Klaus K:ssa olin viimeksi Mimmin kanssa juhlistamassa naisen 30v synttäreitä ja meillä oli tuolloin ihan huippua, joten odotan tätä myös kovasti.

Noniin, ranneke kehottaisi juoksemaan 43minuuttia, niin olisi päivän aktiviteetit kasassa. Saattaa jäädä vähän hiljaiseksi tuo, mutta josko kuitenkin nostaisi peränsä penkistä ja alkaisi suunnittelemaan Lunan iltalenkkiä.

Palataan arjen merkeissä seuraavan kerran, huomenna nimittäin blogissa on hiljaista kun me ”lomaillaan”. :)

4 Comments

 1. llaura

  Ihanaa tätä vuotta teille! ♥
  Olette varmasti ansainneet paljon hyviä juttuja teille tapahtuvaksi. :) Ja vaikka elämä potkisi välillä vähän päähänkin, on hyvä muistaa että onneksi se kaikkein tärkein kuitenkin kulkee siinä vierellä mukana, ja ottaa ehkä pari potkuakin sun puolesta vastaan. :)

  Tykkää

 2. Jossu

  Itse tein samanlaisen lupauksen; pidän itsestäni parempaa huolta niin fyysisesti kuin henkisestikin. Ei aina pidä olla niin ankara itselleen. Ihminen tekee virheitä ja niitä pitääkin tehdä. : )

  Gaijin. <3 olen käynyt siellä ystäväni kanssa kaksi kertaa, enkä ole joutunut pettymään. Se ruoka on niin hyvää, että voisin itkeä alasti lattialla ja kieriä. Eikä palvelussakaan ole moittimista! Tahtoisin käydä vielä muissakin Björkin ravintoloissa, että minkälainen tarjonta siellä on. : )

  Hyviä lomailuja!

  Tykkää

  • Kiitos ihanasta kommentista! :) Mä olen käynyt Gaijinin lisäksi vain Farangeissa (HKI ja Tukholma), mutta muissa en vielä ole käyhnytkään. Pitäisi ehdottomasti. Gaijinissa voisin käydä jatkuvasti…. :D

   Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s