comments 6

IHANA ILTA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain Pepiltä joululahjaksi täydellisen hemmotteluillan ennen töihin paluuta ja mikä onkhan parempi tapa alottaa uus vuosi ku ottaa täysin rennosti! Yövyimmä Klaus K:n uusissa sky lofteissa Helsingin kattojen yllä ja pääsin vihdoin syömhän Gaijinhin pitkän kaavan mukhan. Gaijinin ruoka oli niin tajuttoman hyvvää, ettei maltettu ottaa kuvia, vaikka jokasen annoksen visuaalisuuthen oli panostettu. Ehkä siitäki syystä kuvaaminen unohtu ku sovithin että  jätethän puhelimet tarkotuksella hotellihuonheshen niin keskitythin kunnolla tunnelmallishen tilhan, toishimme ja niihin makuelämykshin. Miniloma ja irtiotto arjesta Helsingin keskustassa oli käsittämättömän rentouttava kokemus. Mulla on tapana puuhastella vapaapäivinäki kotona kaikenlaista ja Pepin mielestä en ossaa aina kunnolla relata, mutta nyt ku kaikki oli valmista ja Lunaki oli hoidossa, niin mielen ja kehon akkujen lataaminen onnistu muitta mutkitta. Seuraavana päivänä palathinki takasi töihin virtaa täynnä ja nyt kovasti ootelhan seuraavaa irtiottoa. Sitä ootellessa muistelhan aina tuota ihanaa iltaa. <3

-Jukka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Comments

 1. Wuke

  Voi miten ihanalta kuulostaa! Pieni irtiotto tekee aina hyvää, varsinkin jos sen saa viettää rakkaan seurassa :) Minäkin sain mieheltäni joululahjaksi miniloman Helsingissä + liput Sabatonin keikalle :) Sitä odotellessa…

  Tykkää

  • Oi ihanaa! Minilomat on oikeasti yllättävän piristäviä. Kun pääsee edes vuorokaudeksi ”pakoon kaikkea” niin sitä on jo huomattavasti virkistyneempi olo. :))

   Tykkää

 2. Kaisa

  Heii! Oon menossa kanssa Klaus K:hon pian ja katoin, että aamiaisissa on kaksi vaihtoehtoa. Kumman otitte? Näyttää meinaan ihanalta!

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s