comment 0

MARKKU REPPULI

Kerroinkin edellisessä postauksessa, että menin ja ostin repun. No nyt halusin esitellä sen teille.

En olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että kannan mukanani lähes päivittäin jotain reppua. Olenkin kartuttanut varastoa hyvin tässä vuoden aikana ja sieltä löytyy pari kivaa Herscheliä (Jukka varastanut toisen), Fjällrävenin klassikko Kånken, kangasreppuja, farkkureppuja ja nyt uusi rakkauteni: Markku.

Olen jo pidempään koittanut järkeillä edes vähän ostoksiani ja laukuissakin panostanut aitoon nahkaan/ hyvään laatuun. Mulla on muutama Marc Jacobsin nahkalaukku joista olen tykännyt todella paljon, joten tulee aina välillä piipahdettua Stockmannilla ihailemassa tarjontaa.

Eräänä päivänä kävelin jälleen sen osaston ohi, kun silmiini osui Markku. Käännyin vähän, katsoin, hymyilin ja kävelin eteenpäin. Meni ehkä 2 sekuntia U-käännökseen, ja ennen edes hintalapun katsomista olin jo tehnyt ostopäätöksen. Se nimittäin kun oli kaunis, värikäs, piristävä, iso, tuntui hyvältä laadulta, erikoisempi, näyttää Pepiltä, tuntuu Pepiltä, huutaa Pepin nimeä, kertoo ihmisille, että vaikka Peppi näyttää väsyneeltä ja kulkee mustana möykkynä, niin sisällä sykkii värikäs sydän ymsymsyms… Kuva Jukalle  -> Kassalle -> Puhelu Jukalle että eikö olisi hyvä ostos (vaikka todellisuudessa reppu on jo kassissa ja maksettu.)

Markku on olut mukanani ihan joka päivä ja rakastan sitä kovin. Silloin uskoisin tämän olevan ihan perusteltua? En voi sille mitään, että sisälläni asuu materialisti joka innostuu tällaisista aivan kamalasti aina välillä. En myöskään kyllä aio tuntea syyllisyyttä, olen nainen ja rakastan kauniita asioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s