comments 4

SUNNUNTAIN HÖYRYTTELYT

Arvatkaa mitä olen tehnyt koko illan? No höyryttänyt saunaa. Olen jo pitkään sanonut Jukalle, että sauna pitäisi puhdistaa, joten tänään päätin tarttua härkää sarvista. Niin intensiivisesti tartuinkin, että istuin puolialastomana lauteiden alla hinkkaamassa laattojen saumoja… Lopuksi poltin itseeni palomerkin höyryttimen saumasuuttimella ja Jukka joutui tulla hoitamaan hommat loppuun…

Viikonloppu on muutoin hurahtanut nukkuessa. Viime viikko oli jotenkin täynnä kaikenlaista ja olin perjataina aivan raato päästessäni kotiin. Nukahdin sohvalle jo todella aikaisin ja vetäsin yli 13h unet. Seuraavana päivänä nukuin vielä päikkärit ja vasta tänään tuntui oikeastaan normaalilta. Niinpä tsempattiin itsemme Itäkeskuksen Prismaan ostoksille ja sitten tulikin siivouspuuska.

Katselin tuossa kameran kuvia ja totesin, että Jukka on innostunut Lunan kuvaamisesta ihan todenteolla. Kamera on täynnä kuvia Lunasta eri lokaatiossa. Oli siellä pari kuvaa myös Disney on Ice-showsta, jonne vein kummityttöni viime sunnuntaina. Hän oli meillä myös yökylässä ja oli ihanaa päästä nauttimaan tuon pienen kaunokaisen seurasta. Laitan teille tänne nähtäväksi pari kuvaa Jukan napsasemaa kuvaa Lunasta, kun mielestäni ne oli niin ihania. Jukka on oppinut jo vähän käyttämään tuota meidän Olympusta, kun aiemmin ei osannut ollenkaan.

Seuraavaksi olisi aika siirtyä unille, mutta tietenkin PUHTAAN saunan kautta. Huomenna jatkuu työviikko taas ja moni palaakin hiihtolomilta takaisin. Minä tajusin juuri, että kohta on jo ensimmäinen kesäloma ja sitä ennen matkustan vielä New Yorkiin kevätlomalle. Niin ja täytän 30 kolmen viikon kuluttua (!!!)  Se jännittää vähäsen, koska synttärit on aina ollut mulle jotenkin vaikea päivä. En tiedä mistä se johtuu, mutta melkein aina synttäreinäni olen huonolla tuulella. Onnea siis niille jotka on lupautunut juhlistamaan kanssani noita tulevia pyöreitä! :D

Hyvää työviikkoa kaikille! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 Comments

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s