comments 3

MIMMIN JA PEPIN PLUSSAKIRPPIS!

Me ollaan Mimmin kanssa ratsattu kaappeja läpi oikein kunnolla ja päätetty päästä eroon kaikesta mahdollisesta turhasta. Päätettiinkin järjestää ensimmäinen kirppis kahdestaan, koska ollaan aina oltu mukana vain isommilla. Ongelmana niissä on ollut se, että sinne on kamala ryysis eikä ole päässyt kunnolla tutustumaan pöydän antimiin. Tämä onkin siis nyt isommassa ympäristössä ja vain me, joten tilaa on paremmin ja aikaa myös. Voi myös jäädä nauttimaan raakaherkkuja, sillä ihana Suvituuli lupasi tulla paikalle omien herkkujensa kanssa.

11035171_1030277926986650_25921206_o

Tällä kirpparilla toimii vain käteinen, joten ottakaa sitä mukaan ja tulkaa ostoksille. Sieltä meidät löytää ja olisi ihana nähdä meidän lukijoita
pitkästä aikaa! :)

3 Comments

 1. Taikku

  Ihanaa! Jos tämä tapahtuma on menestys, olisi seuraava ihana askel tarjota muutama myyntipöytä lukijoille ja saada aikaiseksi kunnon plussakirppis. Nähdään sunnuntaina!

  Tykkää

 2. Jossu

  Dääm! Harmittaa, sillä olen taas töissä tuohon aikaan. : ( ehkä seuraavalla kerralla onnistaisi! Tai tuleeko tässä feissariin taas joskus huutokauppaa? : )
  Pitäkää kuitenkin hauskaa!

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s