comments 8

PEPPI 30V – Katso kuvat!

Huhhuh. Pikkuhiljaa alan toipumaan synttäreistäni, jotka olivat muuten ihan käsittämättömän hienot juhlat. Luulin olevani salapoliisi ja tietäväni kaiken mitä tuona päivänä tapahtuu, mutta todellisuudessa en tiennyt mitään. Ilta sisälsi paljon naurua, kyyneleitä onnesta, hyvää ruokaa, tanssimista, humaltumista Mimmin shottibaarista, halauksia, laulua, huutoa, onnea ja onnea. En voisi olla kiitollisempi siitä että niin moni pääsi paikalle ja vielä siitä mitä kaikkea pääsin kokemaan. Toivottavasti kuvista välittyy edes pieni osa sitä lämmintä ja hyvää fiilistä joka meillä oli koko illan. Juon harvoin alkoholia, mutta synttäreinäni bailasin kyllä täysillä! Illalla myöhään sain ihanalta naapuriltani Antonilta lahjan joka herkisti todella. Tuo pieni kultainen poika oli heittänyt kirjekuoren terassillemme.

Rakastan ystäviäni valtavasti. KIITOS.

DSC_0045
DSC_0052
DSC_0053
DSC_0252
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0085
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0117
DSC_0130

DSC_0192
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0268

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0275
DSC_0290
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DSC_0222
DSC_0229
DSC_0245
DSC_0280
DSC_0298
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos kuvista Mimmi.

8 Comments

 1. Arja

  Noissa bileissä mäkin olisin halunnut olla, kuvista todellakin välittyy ihan mahtava tunnelma! Ja voi apua miten ihana lahja naapurin pojalta… :)

  Tykkää

 2. Anneh

  Heippa! Aivan asiaan liittymätön kysymys, mutta koska olen luonteeltani niin utelias niin pakko kysäistä :D Onkos Jukka siis kotosin tuolta Kelontekemän takkaa Puljujärveltä? Tää arvaus voi siis mennä niin pahasti metsää, muttako itte ko oon siitä lähettyviltä kanssa pois niin tuli mieleen, että olisko se niitä Puljujärviä : ) Jostakin kun kuvittelen joskus lukeneeni, että Kittilässä päin olis kotipaikka? : D

  Tykkää

  • Jukka

   Mie olen Kittilän Puljusta ja on meillä siellä Puljujärviki.
   Kait seki on Kelontekemän takana, riippuu mistä päin kattoo..
   😉

   Tykkää

 3. Ansku

  Selailin sun instagramia ja huomasin sun aiemmassa kuvassa Antonin kommentin: ”Voitko tula rapusten kaitele?”. Niin ihana!!! Et ilmeisesti rappusille päässyt niin hän päätti heittää kuoren <3 vaikka en Antonia tunnekkaan, herkistyin tapauksesta kovasti :D

  Tykkää

 4. Mintsu

  Onks noilla tikkareilla, pilleillä, shottilaseilla ja happy joe tölkeillä joku syvempikin tarkoitus? :D Tai siis liotetaanko tikkarit alkoholiin tms :’D

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s