comments 9

IKUINEN VAALENNUSPROJEKTINI

Aurinkoista huomenta Vartiokylästä!

Sain tänään koneeni ensimmäistä kertaa kahteen viikkoon lataukseen, kun olin unohtanut adapterin kotiin. Näin jälkeenpäin ajateltuna hyvä näin, koska loma tuli todellakin tarpeeseen. Eipähän tullut vietettyä yhtään ylimääräistä sekuntia tietokoneella.

Mulla kuitenkin oli täällä drafteissa jo nämä muutama kuva jotka olisin halunnut teille jo aikaisemmin laittaa. Olen käynyt nyt Senan luona vaalentamassa hiuksiani pari kuukautta aktiivisesti ja ollaankin tehty hmm. 3 vaalennusta ja yksi vaalennuspesu. Jukka pyöritteli yksi päivä silmiään, kun tajusi paljonko rahaa olen laittanut haisemaan vain ja ainoastaan saadakseni hyvät, vaaleat hiukset. Sena on ollut todella ihanan hellä hiuksilleni, eikä ne ole menneet mitenkään todella huonoon kuntoon. Kuitenkin, vaalennus on aina rankka projekti päälle ja näinpä munkin harjaan on ruvennut irtoamaan entistä enemmän hiuksia ja hiukset on tuntunut ”nahkeilta” aina pesun jälkeen vaikka olisi kuinka paljon laittanut hoitoainetta.

Minähän luonnollisesti olin aivan fiiliksissä Kim Kardashianin vaalennuksesta ja samalla törmäsin hoitoon nimeltä Olaplex. Rupesin googlettelemaan asiaa tästä kemistien kehittämästä tuotteesta ja huomasin, että se on rantautumassa Suomeen myös huhtikuussa. Kyseessä on siis kampaamossa tehtävä hiuksia suojaava ja uudelleenkorjaava hoito jonka voi tehdä vaalennuksen tai värjäyksen yhteydessä tai sitten ihan erillisenä hoitona. Me käytiin joskus aikoinaan Mimmin kanssa aina Pointissa ja sen jälkeen aka Luovassa Niinan asiakkainen ja näinä aikoina tutustuin myös Harriin. Nykyään Harri sitten työskentelee aka Luovassa ja teki ennen reissua mulle tuon Olaplex-hoidon. Täten olin yksi ensimmäisistä Harrin Olaplex-asiakkaista. Samalla kirkastettiin vähän väriä ja suoristuksen jälkeen tajusin jälleen kerran, että näin vanhana mustapäänä mulla on vielä todella pitkä matka tasaiseen vaaleaan lopputulokseen. Hiuksiin on pesiytynyt niin paljon pigmenttiä, että aikaa tulee kulumaan ja paljon.

Kriiseilin jo etukäteen paljon New Yorkin vedestä joka jostain syystä on aina ollut äärimmäisen katastrofaalisen huono hiuksilleni. Uskon että tuon hoidon vaikutus kantoi, koska nyt mun hiukset kesti reissun huomattavasti paremmin. Adapterin kotiinjäämisen takia mulla ei ollut myöskään suoristusrauta käytössä koko matkalla, joten melkosena pörrinä olin loppumatkasta.

Tässä pari kuvaa hiuksistani seuraavana päivänä tuon hoidon jälkeen. Meinaan mennä nyt vielä uudestaan hoitoon, että saan ne taas pehmeiksi ja kiiltäviksi. Hiukset näyttää kuvassa oudon punertavilta, johtuen varmaan siitä että niissä on paljon sitä punapigmenttiä ja valossa se jotenkin korostuu? (Okei tämä oli mun oma villi veikkaus, naurattaa vähän itseänikin… :D) mutta ei ne ihan noin punaiset ole. Haluan ne kuitenkin vielä vähän vaaleammiksi ja KYLMIKSI. HALUAN EROON SIITÄ PIRUN PUNAPIGMENTISTÄ! EN KESTÄ!!!!! HALUAN JO IHANAT, TASAISEN VAALEAT, HULMUAVAT, KYLMÄT JA VÄHÄN JOPA GRANNYT HIUKSET.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huulipuna kuvissa taitaa olla Sapelta saatu Avonin huulipuna ja meikkivoide Lumenen se uusi jonka sanotaan kestävän todella pitkään miksattuna CC-voiteeseen. Ja ei, minulle ei ole maksettu tämänkään postauksen kirjoittamisesta. :)

Mitäpä tykkäätte tästä välivaiheesta? Onko suositella hyviä hopeatuotteita? Onko siellä muita jotka kriiseilee keltaisuuden/punaisuuden kanssa?

9 Comments

 1. Nimetön

  Ihanat hiukset jo nyt :) osaatko sanoa mitä maksaa olaplex hoito hiuksiin jotka ovat pituudeltaan olkapäille(puolipitkät?) ? Kiitos etukäteen :)

  Tykkää

  • Harri/a.k.a Luova

   Jos haluat vain Olapkex-käsittelyn maksaa se n. 75-90€. Aikaa tähän kuluu noin tunti. Muun palvelun yhteydessä, esimerkiksi värien yhteydessä hinta on 25-50€. :)

   Tykkää

 2. Mulla on vihdoinkin oma hiusten väri päässä,siihen tarvittiin hiusten kasvatusta ja paljon kyyneliä ja verta,ku meinas mennä hermot. Mutta kyllä se odotus palkittiin,vihdoin ja viimein! :) Ja mulla taittaa hieman keltaseen nää omat hiukset ja shampoo,mistä oon itse pitäny ja huomannu toimivaks omaan päähän,on Lorealin Professionnel Expert Serie:n hopea shampoo! :)

  Tykkää

 3. Ah, toi hiusten vaalennusprojekti on niin tuttua hommaa. Mulla oli monta vuotta punaiset hiukset, jotka lopussa värjäsin vielä tummanruskeiksi. Siitähän oli sitten tosi kiva lähteä vaalentamaan. Luulen, että mulla on mennyt tähän nyt parisen vuotta, mutta oon viimein saanut sellaisen vaalean, kuin haluan. Juuri on omaa väriä, latvat hitusen vaaleammat. Suosikki hopeashampoo on Lorealin Professionnel Serie Expert Silver Shampoo, se on halpa ja toimii todella hyvin! Tässä vielä linkkiä jos haluat tarkastella lisää:

  http://www.feelunique.com/p/LOreal-Professionnel-Serie-Expert-Silver-Shampoo-for-Grey-or-White-Hair-250ml

  Tykkää

Jätä kommentti!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s